ÇANKIRI / ILGAZ - Ilgaz Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda Müdür Yardımcımız Serdar UZUN ve  Beden Eğitimi Öğretmenimiz Orhan Gazi CİVİL rehberliğinde masa tenisi turnuvası düzenlenmiştir. Katılımcı öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda Müdür Yardımcımız Serdar UZUN ve  Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Melike ÖZ YILDIRIMIN rehberliğinde resim yarışması düzenlenmiştir. Katılım sağlayacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

2023 YILI SENE SONU RAPORU HAZIRLANMIŞTIR.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı 28.09.2023 tarihinde gerçekleştirilmiş olup; gerçekleştirilen toplantıda 2024 Yılı Gelir Gider Tahmini Bütçesi genel kurul toplantısına katılan velilerimizin oy çokluğu ile kabul edilmiş olup; aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirisiniz. Siz değerli velilerimize saygı ile duyurulur.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul aile Birliği Yönetim Kurulu görev dağılımı 29.09.2023 Cuma günü yapılan toplantı neticesinde belirlenmiş olup; siz değerli velilerimize saygı ile duyurulur.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 28.09.2023 Perşembe günü okulumuzda gerçekleştirilmiş olup Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu asil ve yedek üyleri ile Okul Aile Birliği Denetim Kurulu asil ve yedek üyleri oy çokluğu ile belirlenmiştir. Okulumuz velilerine saygı ile duyurulur.

Kas

T.C. İletişim Başkanlığı Tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle yayınlanan "100. Yıl Marşı" aşağıda linkleri verilen adreslerde yayınlanmıştır.

Spotify için TIKLAYINIZ

Apple Music için TIKLAYINIZ